ionah
Mars Komagatake Limited Edition 2021
€ 99,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro (NL)
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen (NL)
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Mars Komagatake Limited Edition 2021

Elk jaar stelt de Shinshu-distilleerderij een beperkte editie van zijn emblematische whisky voor, waarvan de evolutie door de jaren heen de typische signatuur van de Komagatake single malt onthult.

Deze versie uit 2021 drukt een rijk en complex aromatisch profiel uit, gekenmerkt door een moutige en fruitige neus die bij het proeven in de mond aroma's onthult van meloen, kweepeer met enkele tonen van honing en hazelnoot, allemaal verpakt in een olieachtige textuur. De afdronk laat de verschillende aroma’s elegant verdwijnen, waardoor er ruimte overblijft voor een lichte bitterheid.

Gelegen in het hart van de Japanse Alpen, in een beschermde natuurlijke omgeving, profiteert de Shinshu-distilleerderij van zuiver water dat honderden jaren lang door de granieten rotsen van de omliggende bergen is gefilterd. Om deze kleine batchversie 2021 samen te stellen, heeft Hajime Kunai, de Meesterblender van het Huis, verschillende bourbon- en sherryvaten geselecteerd, allemaal gerijpt in de kelders van de distilleerderij.

 

Gemaakt van whisky's die uitsluitend in Japan worden gedistilleerd, gerijpt en gebotteld.

 

Gele vruchten Noten van perzik, abrikoos, appel, peer, pruim, ...

Granen Noten van gerst, tarwe, rogge, maïs, mout, hooi, ...

Snoepgoed Noten van honing, vanille, chocolade, karamel/toffee, ...