ionah
Macallan Classic Cut 2023
€ 164,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro (NL)
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen (NL)
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Macallan Classic Cut 2023

 

De 2023-editie verkent dynamische, multisensorische dimensies, geïnspireerd door de unieke proefnotities van de whisky, terwijl de toevoeging van 'one cut' water een nieuwe, zintuiglijke wereld opent van peer tot amandelbiscotti. Deze krachtige release demonstreert de voortdurende zoektocht van The Macallan naar het buitengewone.

 

PEER. AMANDEL. VANILLE.

Deze uitzonderlijke single malt is gerijpt in een unie van ex-Bourbon Amerikaans eiken en sherry gekruide Europese eiken vaten.

 

Dompel jezelf onder in een wereld van smaken, waar de essentie van verse biscotti van peer en amandel centraal staat. Door middel van een betoverende catwalk-ervaring roepen levendige stoffen en kleurkeuzes de frisheid op van de unieke perensmaak, terwijl de vloeiende textuur van een gouden jurk het smaakprofiel van amandelbiscotti vertegenwoordigt dat wordt onthuld met 'één snee' water.

 

Kleur

Gouden Gerst

 

Neus

Elegante geur van peren en vlierbloesem met lichte amandeltonen en rijk vanillestokje

 

Gehemelte/smaak

Zoete en romige vanille, sappige peren en citroenschil met delicate eik

 

Finish

Medium met biscotti van zoete eik en amandel

 

Whiskeymaker opmerking Op volle sterkte (50,3%) is peer het prominente karakter van de spirit. Wanneer ‘one cut’ water wordt toegevoegd, wordt de sterkte teruggebracht tot 40% en treedt amandelbiscotti naar voren als smaakmaker.